Informatie en duurzaam

Brochure en prijslijst

Bekijk hier:

Klaar voor de toekomst

De woningen van Tweemaster De Rijp worden gasloos (all-electric) en energieneutraal. Ze hebben een EPC van 0,0. De daken zijn uitgerust met zonnepanelen. Warmte wordt opgewekt met een bodem warmtepomp; er is dus geen aardgasaansluiting nodig. U bent klaar voor een gasloze toekomst!

Goed voor het milieu

De energiezuinige woningen van Tweemaster De Rijp hebben (bijna) geen CO2 uitstoot. Dat komt onder meer door de goede isolatie en technieken die worden gebruikt om de huizen van warmte en stroom te voorzien. De energiebehoefte voor verwarming is laag en de woning wekt duurzame energie zelf op.

Goed voor uw comfort

De vloerverwarming in combinatie met goede isolatie zorgen voor een comfortabel huis. In een goed geïsoleerd huis is een gelijkmatige temperatuur het meest efficiënt. Een gelijkmatige warmte vergroot uw wooncomfort. Zomer of winter: het is altijd behaaglijk in huis.

Goed voor uw portemonnee

Een duurzaam huis is in het gebruik goedkoper: door de opwekking van eigen energie en warmte bespaart u op de energierekening. In een energiezuinig huis gebruikt u minder energie voor het verwarmen van de woning, het zogeheten woninggebonden energieverbruik. Op de kosten voor het huishoudelijk energieverbruik, zoals voor uw verlichting en huishoudelijke apparaten heeft u zelf veel invloed.

Goed voor uw hypotheek

Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt). Deze waarde geeft aan hoeveel energie nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde hoe energiezuiniger de woning. De woningen van Tweemaster De Rijp hebben een EPC van 0,0. Bij het kopen van een energiezuinige woning kunt u tot € 25.000,- meer lenen, bovenop uw maximale hypotheekbedrag. Hoeveel u extra kunt lenen hangt af van uw persoonlijke situatie.